Everland

Permacultuur & Persoonlijk leiderschap

Individuele inspiratie of groepscoaching

Leiderschap over je eigen leven. Aan wie wil je het anders overlaten?

Heb je je leven goed op de rit, behoor je optimaal gelukkig te zijn, maar toch voel je diep van binnen onrust? Je weet dat er meer mogelijk is. Je voelt een roep van binnenuit. Je wilt meer jezelf zijn en je minder laten leiden door dat wat hoort of verwacht wordt. Misschien wil je meer voldoening, meer persoonlijke groei of meer betekenen voor de wereld. Of bekruipt je het gevoel dat je niet op het juiste pad loopt, dat er een ander veel interessanter pad op je ligt te wachten? 
Als je (een deel van) deze vragen herkent, dan wil ik me graag inzetten om je stappen te laten zetten.

Voor de duidelijkheid, mijn rol is niet mensen naar hun verleden te laten kijken of trauma's te verwerken. Ik ben er om te kijken waar je naar toe wilt, wat wil je echt en hoe kom je daar. 


Als werkomgeving gebruik ik mijn eigen inspiratieplek. Zie hiervoor het tabblad "informatie over Everland". Geen gesprekken aan een tafel, we gaan lekker naar buiten! We zaaien, oogsten of wandelen tussen de fruitbomen en struiken. Mijn missie is om mensen in verbinding te brengen met zichzelf, met anderen of met de wereld, via food.


Op het moment maak ik weinig tijd voor deze trajecten, omdat ik veel van mijn aandacht geef aan het ontwikkelen van een restaurantformule met gezond, lokaal en eerlijk eten. Individuele coaching vind ik wel super mooi om te doen. Ik maak geen reclame, ga niemand overhalen. Maar mocht je vanuit eigen inspiratie aanvoelen dat ik degene ben die jou een zetje kan geven op jouw eigen pad, dan mag je altijd contact met me opnemen.

De volgende prijzen hanteer ik voor individuele coaching: 


1 gesprek: inspiratie en inzicht                                                                         €  200


3 gesprekken: inspiratie, inzicht, verdieping en richting                                       €  550


5 gesprekken: inspiratie, inzicht, verdieping, richting, handvatten en actie            €  900 


Prijzen zijn exclusief btw. Gesprekken duren ongeveer 2 uur afhankelijk van de behoefte op dat moment.


Groepscoaching behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor maak ik een aanbod op maat. Bij interesse neem contact op voor de mogelijkheden. 


Contact