Everland

Permacultuur & Persoonlijk leiderschap

Individuele inspiratie of groepscoaching

Leiderschap over je eigen leven. Aan wie wil je het anders overlaten?

Heb je je leven goed op de rit, behoor je optimaal gelukkig te zijn, maar toch voel je diep van binnen onrust? Je weet dat er meer mogelijk is. Je voelt een roep van binnenuit. Je wilt meer jezelf zijn en je minder laten leiden door dat wat hoort of verwacht wordt. Misschien wil je meer voldoening, meer persoonlijke groei of meer betekenen voor de wereld. Of bekruipt je het gevoel dat je niet op het juiste pad loopt, dat er een ander veel interessanter pad op je ligt te wachten? 
Als je (een deel van) deze vragen herkent, dan wil ik me graag inzetten om je stappen te laten zetten.


Als werkomgeving gebruik ik mijn eigen inspiratieplek. Zie hiervoor het tabblad "informatie over Everland".


Het prettigst werk ik individueel of met een kleine groep (maximaal 8 personen), variërend van een uur tot twee hele dagen. Tijden kunnen in overleg afgesproken worden. 

Interesse gewekt, stuur me dan vrijblijvend een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.


Contact